Winkelinrichting – winkelsystemen

Clix

Clix, de naam geeft al een richting aan,…Dit eenvoudige maar doordacht “klik” systeem is ontwikkeld om zo eenvoudig mogelijk uw merken extra aandacht te geven en uw klanten te informeren waar ze uw merken kunnen vinden

 
Cube+

Een innovatief presentatie systeem die u op elk gewenste toepassing in kunt zetten, zelfs aan uw plafond. In dit systeem is het “clix” systeem geïntegreerd, waardoor er enorm veel mogelijkheden zijn eenvoudig en snel het uiterlijk van uw winkel aan te passen en te veranderen. Zo blijft u uw klanten inspireren.

cube+

 
Display

Een modulair flatpack systeem bestaande uit Display presentatie tafels, Display torens, en Display standaards. Voor elke presentatie een oplossing, met Display kunt u alle kanten op. Een innovatief systeem die u zelf eenvoudig in elkaar zet.

 
Flex D

Een “point of sale” systeem die leverbaar is in maar liefst 5 maten. Afhankelijk van de toepassing zal een keuze worden gemaakt, zoals het verschil in gewicht tussen bijvoorbeeld lingerie en een lederen jas. De vele accessoires zorgen voor een oplossing voor elke presentatie.

flexD

 
Trax H & Flex H

Een horizontaal presentatiesysteem waarmee Trex H een railsysteem is die op elk gewenste lengte kunt inzetten en waarin vele verschillende accessoires passen.  Flex H kunt u als identiek zien, maar hier wordt vanuit een  point of sale gepresenteerd.

flexH

 
Rax

Een presentatie rek met een innovatief onzichtbaar verstelsysteem.  Koppel dit aan de mogelijkheid met de snel te wisselen accessoires en je hebt de oplossing voor vele presentatie wensen.

Rax

 
Rax C & Rax Contour

Een modulair en simpel presentatierek met een creatieve vorm. Laat u inspireren.

RaxC

 
Vertix

Vertix is een eigentijds hangsysteem waarbij je op elke gewenste hoogte aan het plafond kunt presenteren. De strakke en eigentijdse verwisselbare snap-lock connectoren zorgen voor vele verschillende montage toepassingen, zoals bijvoorbeeld voor signing.

vertix1

vertix2

 
Trax V

Trax V is een verticale lijn systeem en brengt uw commerciële interieur  naar een ander niveau.

traxv

 
Strux

Strux is een zwaar paalsysteem dat tussen de vloer en het plafond wordt gespannen. Met Strux kun je visuele displays op elke gewenste hoogte presenteren en dat ook nog eens in alle richtingen.

strux