Over ons

We zijn een jong, dynamisch en vooruitstrevende onderneming met een rijke en jarenlange ervaring op het gebied van innovatieve interieur oplossingen. Samen met onze betrouwbare partners staan we garant voor interieur oplossingen die u echt verder helpen. Het zijn nu juist die extra stappen die je onderscheidend maken. Of het nu gaat om een kleine verandering, een uitbreiding of een compleet nieuw interieur, bij ons bent u geholpen. Maar hier houdt het voor u niet op! Wij helpen u graag verder met gestructureerd advies om voor de toekomst gereed te zijn. Maak eens een vrijblijvende afspraak met ons en laat u enthousiasmeren in de wereld van beleving. Innotrend interior concepts, richt zich op het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van commercieel succesvolle interieurs, passend binnen uw budget. Elke creatieve uitdaging begint met een inventarisatie, om u en uw doelgroep goed te leren kennen. Waar staan we nu en waar wilt u op korte- en/of lange termijn naar toe. In een persoonlijk gesprek zullen vele facetten worden bekeken en besproken, om deze dan in de ontwerpfase gestalte te geven.

Missie & visie

Innotrend richt zich hoofdzakelijk op de retailmarkt en specifiek op de ondernemers in de non-food sector. Deze ondernemers moeten vechten voor hun bestaan en wij willen hen hierin ondersteunen met oplossingen en tools om voor de komende tien jaar weer ondernemend en onderscheidend te zijn. Het verschil maken met een inspirerende omgeving. Dat is een missie die je alleen bereikt door samenwerking met collega’s, klanten, leveranciers, gemeentelijke instanties en allen die hierin echt iets willen betekenen.

Door de sterk veranderende wijze waarop de consumenten 24/7 inkopen, zal de retailmarkt daarop moeten inspringen. Hierin zullen we de multi-channel en omni-channel strategie toepassen. Daarnaast zijn de consumenten steeds kritischer geworden, wat inhoud dat ook een onderscheidend vermogen en een inspirerende omgeving doorslaggevend zal zijn.

Innotrend heeft een visie die voor zowel de retail als ook voor alle indirecte partijen de oplossing biedt voor de verschillende vraagstukken, om gezamenlijk weer kijk te hebben op een florerende toekomst. Alleen door samenwerking kom je verder.

Uw behoefte aan onderscheidend vermogen ….dat is onze uitdaging.