Winkelinrichting – inspiratie

Heeft u inspiratie nodig voor de nieuwe winkel of een aanstaande verbouwing? Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden voor u op een rijtje gezet. Benieuwd naar wat Innotrend voor uw interieur kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

De realisatie van een nieuw interieur voor Pure Woman & Men. Dit was een uitdagend retail project waarbij twee panden zijn omgebouwd naar één pand en het geheel in harmonie is opgeleverd.

 
pure1 Pure2 Pure3 Pure4
 

De realisatie van een nieuw interieur voor Refresh Enschede. Een project waarin we getracht hebben de stijl van vrije jongeren duidelijk tot uiting te laten komen.

 
refresh1

refresh2

refresh4

 
De realisatie van een nieuw interieur voor Van de Ven. In dit verfijnde project hebben we gekeken naar onderscheidend vermogen om de klant die wordt geholpen een ambiance te geven waarin hij of zij zich thuis voelt.

 
ven1

ven2

 
De realisatie van een nieuw interieur voor H!P. In een klein dorp waar de tijd heeft stil gestaan hebben we door eenvoud een leuke sfeer weten te creëren.

 
hip1

hip2

 
De realisatie van een nieuw interieur voor Van Duinkerken. Hoe breng je outdoor sport tot uiting in een sportieve en natuurlijke omgeving

 
duin1

duin2

duin3

duin4

duin5

 
Meer inspiratie foto’s

 
insp1

insp2

insp3

insp5