De Innotrend website is gereed

Door op 06 januari 2015       Website     Reageren uitgeschakeld

Na vele dagen en vele uren werk is het eindelijk zover. De website van Innotrend is online en gereed voor gebruik. Een project die je niet van de ene dag op de andere dag voor elkaar hebt. Dat moet met veel zorg gebeuren en willen we niets vergeten. Het maken van een website is een vak apart. Daarvoor wil ik het team achter Blits Interactive bedanken.

Wat kunt u op de Innotrend website verwachten? Vele nieuwe projecten, nieuws op het gebied van retail en verwijzingen naar verschillende retail oplossingen. Verder uiteraard nieuws van en voor onze klanten.

Daarnaast zijn wij bezig met de ontwikkeling van onze webwinkel. Deze zal zo spoedig mogelijk toegankelijk worden voor zowel ondernemers als particulieren. Voor meer informatie kunt u ons volgen op Twitter, Facebook en LinkedIn.

Dit artikel is geschreven door

Nadat Jan Engbers vele jaren heeft gewerkt voor verschillende werkgevers binnen de interieur branche en specifiek de retail, was het voor hem tijd om al zijn ervaringen te bundelen en een eigen bedrijf te starten. Door de jaren heen heeft Jan een enorme fascinatie voor de retail gekregen, waardoor hij zich steeds meer is gaan verdiepen in de problematiek binnen de retail. Omdat Jan erg begaan is met de individuele ondernemers die enorm moeten vechten tegen de grote bekende ketens, heeft hij besloten om Innotrend op te zetten. Binnen Innotrend zien we het als een maatschappelijke verantwoordelijkheid om ons sterk te maken voor de identiteit van deze ondernemers en het uiterlijk van het centrum van de stad en/of dorp.